Cégünk nagykereskedelemmel foglalkozik, csak viszonteladókat szolgálunk ki. Amennyiben magánemberként szeretne vásárolni, szívesen adunk tájékoztatást Partnereink elérhetőségéről.

A számlát minden esetben a Armeti Kft. állítja ki, amely tartalmazza a termék vételárát és a szállítási költségeket. A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhat.

Készpénz
Kiszállítással: Az áru átvételekor a futárnak kell fizetni. 

Előre átutalással

A kiszállítást megelőzően banki átutalással a Armeti Kft. K.&H. banknál vezetett 10403954-50515757-53751019 számú bankszámlájára.

 Jótállás

Jótállást adunk minden termékre az átadástól számított minimum 12 hónapra, vagy amennyit a gyártó biztosít. 
Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendellenes vagy a kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás eredménye, vagy a terméken kívül álló ok következménye, vagy a terméket a garancialevél címlistájában szereplő szakszervizeken kívül már más javította, illetve ha a termék javítása lehetetlenné válik a gyártó, az értékesítő vagy a szerviz működési körén kívül álló okból.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

    * Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termék elemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a  Armeti Kft-hez. Az elállásra vonatkozó igényét csak írásban lehet bejelenteni a armeti@armeti.hu e-mail címen.

    * Az áru ellenértékét a termék visszajuttatását követően 30 napon belül visszafizetjük.

    * A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként az Armeti Kft. elengedett a házhozszállításkor.

    * Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a Armeti Kft. részére visszajuttatni, a Armeti Kft. nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

    * Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos csere lehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

    * Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 14 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.

 

 

 
Szállítási feltételek
 

Szállítási módok webes rendelés esetén
A megrendelt termékek az alábbi módokon juthatnak el a megrendelőhöz:


Kiszállítás futárral

A megadott címre szállítatjuk ki a terméket a rendelést követő 48 órán belül.

A kiszállítás díja Magyarország területén:

                  4 000 nettó
  
   VAGY!

Nettó 30 000 Ft feletti teljesíthető rendelés esetén INGYENES!!!!!

 

A szállítási díj a webáruházban a rendelés elküldése előtti űrlapon (kötelezően) választható, és a megrendelés részleteiben, valamint a rendelés elektronikus visszaigazolásában is minden esetben megjelenítésre kerül!


Webáruházas nettó 30 000 Ft feletti teljesíthető rendelés esetén, a kiszállítás költségét mi vállaljuk!

 


 
Garancia
 

 

A forgalmazott termékekre a Magyarországon forgalomba hozó importőrök 6-12 hónap garanciát vállalnak. A termékeket eredeti csomagolásukban, összeszerelés s így előzetes kipróbálás nélkül értékesítjük. Meghibásodás, reklamáció esetén akár cégünket, de közvetlenül az importőrt/márkaképviseletet is felkereshetik. Az importőr/márkaképviselet neve és címe minden esetben a termékre ragasztott etiketten található. A megvásárolt termék csomagolását, eredeti dobozát a garancia idő lejártáig meg kell őrizni, mert a termék biztonságos és sérülésmentes szállítására ugyanis ebben van lehetőség, s a márkaképviselet a termék csomagolásának hiányában megtagadhatja a termék visszavételét.

 

A garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető!

A termék visszaszállítatása a Vásárló kötelezettsége. A minőségi reklamációk tekintetében vállalt pénz visszafizetési kötelezettség alól mentesülnek a vásárláshoz kapcsolódó plusz szolgáltatások (pl. kiszállítási díj, készpénzkezelési díj, postaköltség, banki tranzakciós díj, áru biztosítási díj).

Amennyiben a termék gyári hibásan kerül szállításra és a hiba a kézhezvételtől számított 14napon belül kiderül, a terméket az Eladónak ki kell cserélni. Rendeltetésszerű használat mellett, 14 napon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket az Eladónak javításra vissza kell venni. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket az Eladónak ki kell cserélni, vagy árengedményt adni, végső és indokolt esetben a vételárat visszafizetni.

A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben az Eladót, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Vásárlót terheli. 
Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. 
A reklamációs ügyek intézésére kizárólag írásban az  armeti@armeti.hu  e-mail címre írt levélben van lehetőség!
A termékekről részletes leírás és fotók találhatók a weboldalon. Színeltérések és méretbeli arány eltérések, minta eltérések előfordulhatnak, melyekért felelősséget nem vállalunk.

 


 
Adatvédelmi nyilatkozat
 

Az Armeti Kft. ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át.
Az Armeti  Kft. kizárólag csak olyan adatokat kér melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Armeti Kft. a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Felelősségkorlátozás

A webáruházon keresztül történő vásárlásnál a vásárló elfogadja az internet lehetőségeit, és korlátait. A vásárló tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie. Az  Armeti Kft. nem felel a vis majorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért. (Vírus, szoftverhibából, illetve internetes hibából). Az Armeti Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.

Az Armeti Kft. szabadon módosíthat kínálati árain, szállítási határidőin. A változás az Armeti Kft. honlapján történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de a már visszaigazolt megrendelésekre az eredeti (rendeléskori) feltétel a hatályos.

Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a vásárlás és a szolgáltatás egyéb szabályait, az Armeti Kft. érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását.