Új partner regisztráció

Kedves leendő partnerünk!  

  • A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni
  • A regisztrációt emailben meg kell erősítenie
 
Tájékoztató: 
  • Cégünk nagykereskedés, ezért kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.
  • A regisztrálás és kedvezmény beállítás megtörténtéről e-mailben értesítjük. 

Számlázási adatok

Szállítási adatok

Megjegyzés

Felhasználási és adatvédelmi nyilatkozat

Általános információk a regisztrációról:
 

Adatvédelmi nyilatkozatAz Armeti Kft. ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át.
Az Armeti  Kft. kizárólag csak olyan adatokat kér melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Armeti Kft. a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Felelősségkorlátozás

A webáruházon keresztül történő vásárlásnál a vásárló elfogadja az internet lehetőségeit, és korlátait. A vásárló tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie. Az  Armeti Kft. nem felel a vis majorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért. (Vírus, szoftverhibából, illetve internetes hibából). Az Armeti Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.

Az Armeti Kft. szabadon módosíthat kínálati árain, szállítási határidőin. A változás az Armeti Kft. honlapján történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de a már visszaigazolt megrendelésekre az eredeti (rendeléskori) feltétel a hatályos.

Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a vásárlás és a szolgáltatás egyéb szabályait, az Armeti Kft. érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását.